BIG BAG vreče različnih vrst in dimenzij

http://www.intercommerce.si/sl/katalog/big-bag

Bi morda potrebovali big bag vreče? Dobite jih v podjetju Intercommerce! Na voljo so številne različne možnosti, med katerimi lahko izbirate, poleg tega pa vam nudijo tudi druge rešitve za pakiranje in embaliranje, ki se zelo dobro obnesejo v praksi. Če torej potrebujete kakršno koli rešitev za pakiranje, je www.intercommerce.si pravi naslov, poleg tega pa vam pri izbiri lahko tudi svetujejo in vam pomagajo poiskati najboljšo možnost za vas, ki vam bo olajšala shranjevanje, transport ali delo z določenim materialom ali surovino.

Kakšne vreče potrebujete?

Big bag vreče so v njihovi ponudbi na voljo v številnih izvedbah. V osnovi gre za visokokakovostne in zelo velike vreče, ki so narejene iz nadvse odpornega materiala. Zaradi tega imajo zelo dolgo življenjsko dobo in prenesejo tudi največje obremenitve. Kakšna je njihova najvišja obremenitev, je sicer odvisno od modela in dimenzij, vsekakor pa lahko v vsako od njih spravite kar nekaj razsutega tovora.

Ta je namreč najpogosteje tisto, kar se shranjuje v njih, prav tako pa se takšne vreče uporabljajo tudi pri transportu in v različne druge namene, pri čemer velja povedati, da se jih lahko shranjuje tudi eno na drugi. Zaradi različnih izvedb, vrst in dimenzij gre vsekakor za embalažo oziroma pakirni material, ki je vsestransko uporaben.

Za skladiščenje peska, žita in drugega razsutega tovora

Zaradi vseh naštetih prednosti in raznolikih možnosti se uporabljajo v številnih panogah, pa naj si bo to gradbena ali prehranska industrija. Vanje lahko shranimo pesek, cement, drva, žaganje, pepel, žito, koruzna zrnja, krompir ali praktično kateri koli drug tovor v razsutem stanju. Glede na vrsto tovora in način uporabe lahko izbiramo med različnimi velikostmi in oblikami, ki so prilagojene vrsti uporabe. Zaradi tega imajo nekatere big bag vreče ročaje ob straneh, druge pa v kotih, poleg tega pa obstajajo med njimi tudi različne druge razlike, tako da lahko med njimi vsakdo poišče najbolj ustrezno varianto zase. V primeru, da jo ne najde, pa vedno obstaja tudi opcija izdelave po meri!