Električni kopalniški radiatorji so zelo funkcionalni

Kakšen način ogrevanja izbrati? To je odvisno od tega, kakšne so vaše zahteve in kakšne možnosti glede tega vam nudi objekt, ki ga želite ogreti. Večina ljudi si želi, da bi bilo ogrevanje učinkovito, udobno in zanesljivo, prav vsem naštetim kriterijem pa ustreza tudi ogrevanje z električno energijo. Ponekod po svetu na ta način ogrevajo cele hiše, kar vedno bolj pogosto postaja tudi pri nas, še večkrat pa se tak način izbere le za ogrevanje kopalnice, saj so električni kopalniški radiatorji zelo priljubljeni.

Kopalniški radiatorji Glamox & Vigo
https://silenos-ogrevanje.si/oznaka-izdelka/kopalniski-radiatorji/

Za učinkovito ogrevanje kopalnice

Kopalnica je prostor, ki mora biti še kakšno stopinjo toplejši kot ostali prostori po hiši ali stanovanju. Zaradi tega za ta prostor velikokrat izberemo še dodaten vir gretja, ki nam omogoča doseganje višje temperature v čim krajšem času. Dobro izbiro v ta namen predstavljajo tudi električni kopalniški radiatorji:

  • z njimi je možno prostor zelo hitro ogreti,
  • pri ogrevanju so nadvse učinkoviti,
  • porabijo zelo malo električne energije,
  • so varni za uporabo,
  • so energetsko varčni in s tem prijazni do okolja,
  • so zelo praktični in enostavni za uporabo.

Ekonomična oblika in enostavna montaža ter priklop

Na voljo so tudi modeli, ki zasedejo zelo malo prostora, zato vas v še tako majhnem prostoru ne bodo ovirali. To je idealno za majhne kopalnice, kjer prostora ni na pretek. Montirati jih je možno na katerokoli steno, pri čemer se uporabi posebne nosilce, ki omogočajo, da je grelnik dobro pritrjen na steno. Montaža je zelo hitra in enostavna, enako pa velja za sam priklop, pa tudi za uporabo, ki omogoča vse potrebno udobje.

Za delovanje je potrebna le električna energija

Najbolje pa je, da gre za vir ogrevanja, ki ga lahko začnete uporabljati takoj, pri čemer ne potrebujete nobenih posebnih cevi, ampak le električno napeljavo. Zaradi tega je tak način ogrevanja primeren tudi za objekte, kjer vgradnja centralne kurjave ali drugega sistema ogrevanja ni možna. Električni kopalniški radiatorji za svoje delovanje namreč potrebujejo le električno energijo in nič drugega.