Električni radiator za brisače

električni radiator za brisačePraktičen, priročen in kakovosten – to je električni radiator za brisače, ki ne sme manjkati prav v nobeni kopalnici. Po uporabi so namreč brisače pogosto nekoliko vlažne ali celo mokre, kar predstavlja idealno gojišče glivic ter povzroča precej neprijeten vonj, ki ga včasih niti pranje ne more popolnoma odstraniti. Zato je z vidika higiene zelo pomembno, da brisače po uporabi dobro posušite, preden jih odvržete v koš za perilo in operete še v pralnem stroju.

Dva v enem – grelnik, ki je hkrati sušilnik

Električni radiator za brisače združuje dve funkciji v enem samem modelu. Je namreč tako grelnik kot tudi sušilnik ob enem. To pomeni, da je z njim mogoče ogrevati kopalnico in poskrbeti za to, da je v njej dovolj toplo vedno, ko si to zaželite. Hkrati pa lahko na njem učinkovito posušite tudi vlažne brisače ter tako poskrbite za boljšo higieno in prijetnejši vonj v prostoru. Še več: sušilnik lahko uporabljate tudi za sušenje preostalega perila, oblačil, krp ali česarkoli drugega.

električni radiator za kopalnicoČe v vaši kopalnici še nimate grelnika v obliki lestve, na katerem bi lahko sušili brisače in perilo, potem je električni radiator za brisače prava rešitev za vas. Z njim boste lahko:

  • ogrevali vašo kopalnico,
  • poskrbeli, da bo v kopalnici vedno toplo,
  • poskrbeli za boljšo higieno,
  • poskrbeli za vedno suhe brisače,
  • poskrbeli, da vaše brisače ne bodo imele neprijetnega vonja,
  • poskrbeli tudi za sušenje drugega perila na enostaven in priročen način.

Ker grelnik deluje s pomočjo elektrike, se zelo hitro segreje. Tako je topel že v nekaj minutah, kar je idealno za uporabo v kopalnici. Ko si zaželite njene uporabe, samo prižgete grelnik in ta bo že začel z delovanjem. Pri tem je zelo učinkovit, saj praktično vso elektriko pretvori v toploto ter tako že izredno hitro poskrbi za dvig temperature v prostoru. Na koncu pa bo ravno prav ogret, da lahko njegovo toploto še enkrat izkoristite za sušenje brisač, ki jih obesite nanj. Tako boste energijo, ki jo je porabil za segrevanje prostora, še enkrat izkoristili.