Električni radiatorji z wifi termostatom

Se odločate o tem, da bi v svoje stanovanje, pisarno ali kakšen drug prostor namestili dodatno grelno telo ali radiator?
Če iščete sodobno in varčno rešitev za ogrevanje, so za vas prava izbira električni radiatorji z wifi termostatom Glamox, ki omogočajo odlično in hitro ogrevanje prostora na želeno temperaturo. Dobijo se v številnih različicah, ki jim je skupno to, da so lepo dizajnirane, praktične za montažo in uporabo ter izredno varčne in učinkovite.

Električni radiatorji z wifi termostatom Glamox imajo kar nekaj prednosti v primerjavi z drugimi na prvi pogled podobnimi grelnimi telesi. Najbolj pomembno je, da so izredno učinkoviti, za kar je zaslužen tudi natančen termostat. Ta namreč ni opremljen le z wifi povezavo, ki omogoča upravljanje s termostatom kar preko tablice ali telefona, ampak hkrati poskrbi za to, da temperatura v prostoru ne niha preveč.

Radiator se namreč ugasne takoj, ko prostor doseže želeno temperaturo, s čimer je zagotovljeno, da ne pride do pregrevanja in nepotrebnega izsuševanja zraka. Takoj, ko temperatura malce pade, pa termostat to zazna in radiator se spet začne segrevati. Za to porabi veliko manj energije, kot bi jo, če bi se bolj ohladil. To je tudi razlog, da so električni radiatorji z wifi termostatom Glamox tako zelo varčni.

Uporabljate jih lahko v prav vseh prostorih ter ga tako hitro in učinkovito ogrejete na želeno temperaturo. Montaža poteka s pomočjo posebnih konzol, ki jih lahko namestite na katero koli steno na zelo enostaven način. Ko je enkrat radiator montiran, pa ga lahko regulirate s pomočjo termostata ročno ali preko wifi povezave in aplikacije, ki si jo namestite na tablico ali telefon, s čimer se nadzor nad porabo še izboljša.