Essentiq – slovenska naravna kozmetika

Na področju kozmetike se tudi v Sloveniji dogaja veliko novega. Na trg prihaja vedno več znamk, ki ponujajo kozmetiko na osnovi naravnih sestavin. Nekatere takšne znamke se na trgu uspejo obdržati, druge ne, le redko katerega pa se uspe uveljaviti ne le pri nas, ampak tudi v tujini. Takšna je kozmetika Essentiq – slovenska naravna kozmetika, ki je marsikje v tujini bolje znana kot v Sloveniji. Najprej se je namreč dobro uveljavila na različnih svetovnih trgih, kar je dokaz za to, da gre res za vrhunsko kozmetiko, saj je konkurenca na tem področju v tujini zares močna.

Essentiq – slovenska naravna kozmetika je narejena iz prvovrstnih sestavin in z metodami, ki čim bolj izkoristijo različne učinkovine v njih. Je ekološka, organska in prijazna do kože ter do okolja ter pakirana v prekrasno embalažo. Essentiq – slovenska naravna kozmetika je vsekakor nekaj posebnega in to spoznava vedno več ljudi. Naravne sestavine v njej so izbrane z veliko znanja in kombinirane tako, da kar se da dobro negujejo kožo ali lase. Med izdelki so namreč tudi različni šamponi za nego las, med katerimi so še posebej priljubljeni tisti za otroke, saj ne dražijo oči, zaradi česar lahko otroci nemoteno uživajo med umivanjem las.

Za takšno kozmetiko se odloča tako vedno več posameznikov, ki izdelke naročajo v spletni trgovini, kot tudi vedno več kozmetičnih salonov, ki so preizkusili to slovensko blagovno znamko kozmetike ter ugotovili, da je res odlična. Profesionalna linija Essentiq obsega še več različnih izdelkov za nego kože v kozmetičnem salonu oziroma različne tretmaje, ki jih izvajajo tam. Poleg različne kozmetike pa pod blagovno znamko Essentiq najdete še čudovite dišave za dom in osvežilce zraka s svežimi in zanimivimi vonji, ki so prav tako osnovani na naravnih sestavinah.

Če njihovih izdelkov še ne poznate, potem jih preizkusite! Na spletni strani si lahko ob vsakem izdelku ogledate tudi celoten seznam sestavin, ki jih vsebuje, in tako preverite, kako naravne so. To dokazujejo tudi številni certifikati, ki jih je prejela ta kozmetika, njeno odličnost pa številni zadovoljni kupci in uporabniki, ki ugotavljajo, da je nega z naravno kozmetiko prava izbira za sijočo kožo in lase.