Grafično oblikovanje Ljubljana – izdelava logotipa, vizitke in CGP

Grafično oblikovanje Ljubljana poskrbi za izdelavo logotipa, vizitke in celostne grafične podobe vašega podjetja. Prav tako pa lahko poskrbijo tudi za dizajn vaše spletne strani oziroma za vse ostalo na področju oblikovanja. Če potrebujete katero koli od teh storitev, kontaktirajte podjetje Vendi, ki nudi veliko več kot le odličen dizajn, saj gre za spletno marketinško agencijo, v kateri se še kako zavedajo, da je dober dizajn le osnova za marketing in doseganje uspešnega poslovanja na trgu.

Oblikovanje logotipa

Verjetno ni treba posebej razlagati, zakaj vsako podjetje potrebuje logotip. Zelo pomembno pa je tudi, kakšen je ta, kako je oblikovan. Za logotip lahko uspešno poskrbi tudi grafično oblikovanje Ljubljana, pri čemer upoštevajo prav vse oblikovalske standarde, predvsem pa se potrudijo za to, da bo vaš logotip všečen, sodoben in unikaten. Pri tem je pomembno tudi to, da logotip ustreza vaši dejavnosti oziroma temu, s čimer se ukvarjate, hkrati pa mora biti tudi oblikovno izčiščen in oblikovan tako, da ga lahko uporabite tako na črni kot barvni ali beli podlagi, ter da ga lahko uporabljate tako na tiskovinah in dokumentih kot na spletu.

Oblikovanje vizitke

Vizitka je nekaj, s čimer se predstavljamo poslovnim partnerjem, naročnikom in strankam. Zaradi tega nikakor ni vseeno, kako je ta oblikovana, pa tudi to, kaj je na njej. Nikakor na vizitko ni smiselno dajati preveč podatkov, ampak samo najosnovnejše. Cilj je, da vas tisti, ki je v roke prejel vašo vizitko, želi kontaktirati oziroma od vas pridobiti dodatne informacije, zaradi česar bo z vami stopil v stik. Pri tem pa veliko vlogo igra tudi dizajn vizitke, saj privlačen dizajn lažje prepriča stranko ali naročnika, da vas kontaktira oziroma se med vso konkurenco odloči prav za vaše podjetje.

Izdelava CGP

Celostna grafična podoba je za podjetje ali blagovno znamko vsekakor zelo pomembna. Če želi neko podjetje uspešno nastopiti na trgu ali nanj uspešno lansirati neko blagovno znamko, je prav, da pred tem poskrbi tudi za CGP.