Intercommerce.si – čisto vse za pakiranje

Pakirni materiali in razni drugi pripomočki ter vse ostalo, kar potrebujete za pakiranje, vam je 

pakiranje izdelkov

na razpolago na spletni strani Intercommerce.si, ki predstavlja pravo mesto za vse, ki iščejo ustrezne rešitve za pakiranje izdelkov in tovora. Nudijo številne in raznolike rešitve v ta namen, saj se zavedajo, da so potrebe strank zelo različne in da vsaka od njih išče nekaj drugega. Na spletni strani imajo objavljen tudi podroben katalog rešitev za pakiranje, ki vam jih nudijo v svoji ponudbi in ki so namenjene tako manjšim izdelkom in njihovemu ročnemu pakiranju kot pakiranju tovora večjih dimenzij.

Kako pakirati čim bolj učinkovito?

Intercommerce.si je nastal z namenom nudenja čim bolj učinkovitih pakirnih rešitev. Ker so izdelki različnih velikosti, vrst in imajo tudi raznolike preostale lastnosti, morajo biti tudi pakirne rešitve temu čim bolj prilagojene, saj le tako lahko med njimi vsaka stranka najde tisto, kar potrebuje. Čisto vsem pakirnim rešitvam iz njihove ponudbe pa je skupno to, da nudijo čim večjo učinkovitost tako pri samem procesu pakiranja kot tudi pri zaščiti izdelkov v skladišču ali med transportom. V kolikor torej iščete ustrezno rešitev za pakiranje, se vam splača pobrskati po njihovi ponudbi. V primeru specifičnih zahtev pa jih je najbolje kontaktirati in svetovali vam bodo o najbolj ustreznih možnostih. Zelo dobro poznajo tudi lastnosti različnih materialov in to, kako se obnesejo v praksi. Poleg tega pa točno vedo, kako najbolje zaščititi izdelek določene vrste in kako poskrbeti za to, da pakirni proces ne bo preveč dolgotrajen.

Kako bolje zaščititi izdelke?

Intercommerce.si je podjetje, v katerem verjamejo, da se za vsak izdelek lahko najde učinkovita pakirna rešitev, ne glede na to, za kakšen izdelek gre. Svojim strankam se trudijo nuditi čim bolj široko paleto pakirnih rešitev, ki nudijo dobro zaščito izdelkov. V njihovi ponudbi boste tako našli raznolike zaščitne in pakirne materiale, kot so:

 • stretch folija,
 • LDPE in HDPE folija,
 • folija z mehurčki,
 • EPE folija,
 • BOPP,
 • termoskrčljiva folija,
 • polyolefin,
 • VCI folija,
 • stretch hood,
 • big bag,
 • papir,
 • natron vreče ipd.
 • povezovalna folija

Za zagotavljanje čim večje zaščite med pakiranjem pa je pomembna tudi uporaba dodatkov, kot so na primer polnila za pakiranja. Slednja so lahko iz raznolikih materialov, skupno pa jim je to, da pakirane izdelke ščitijo pred premikanjem in poškodbami. V ta namen so zelo uporabni tudi kartonski vogalniki, s katerimi preprečimo poškodbe izdelkov na robovih. Čim večji zaščiti izdelkov je sicer treba posvetiti nekaj več pozornosti predvsem pri izdelkih, ki se zlahka poškodujejo, ter dobro razmisliti, kako jih čim bolj ustrezno zavarovati, da ne bo prišlo do nobenih poškodb.

Kako poenostaviti in pohitriti pakiranje?

Za poenostavitev in pohitritev pakiranja pa ni dovolj le izbira ustreznega pakirnega materiala, ampak so pomembni tudi različni drugi pripomoči. V ta namen obstajajo tudi pakirni stroji, ki za pakiranje poskrbijo avtomatsko, pri ročnem pakiranju pa bo slednje potekalo hitreje in bolj enostavno, če boste izbrali kakovosten lepilni trak skupaj z ročnim odvijalnikov, ustrezen povezovalni trak, trpežne vezice in druge podobne pripomočke. V nobenem skladišču oziroma nikjer, kjer se ukvarjajo s pakiranjem, ne smejo manjkati tudi pripomočki, kot so na primer varni nožki, ki omogočajo enostavno rezanje različnih materialov na varen način.