Izobraževanja Siemens Ljubljana

Bi se radi naučili krmiljenja oziroma PLC programiranja? Siemens Ljubljana vam ponuja različna strokovna izobraževanja s tega področja, ki jih vodijo izkušeni predavatelji, ki imajo veliko praktičnega znanja. Izobraževanja oziroma tečaji potekajo v posebnem vadbenem centru, kjer je na voljo najnovejša oprema, ki se jo boste na izobraževanju naučili uporabljati oziroma jo boste lahko preizkusili ter tako ugotovili, ali vam določen model krmilnika ali druge opreme ustreza ali ne.

Različni moduli in stopnje

Na voljo je več tipov izobraževanj oziroma tečajev. Izobraževanja so razdeljena na različne programe oziroma module, med katerimi lahko izbirate glede na to, kaj že znate in kaj bi se radi še naučili. Nekatera med njimi so tako prilagojena tudi popolnim začetnikom, druga izobraževanja pa tistim, ki že veliko bolj obvladajo krmiljenje oziroma PLC programiranje in bi radi nadgradili svoje znanje. Tako se lahko nanje prijavi praktično vsak ne glede na stopnjo predznanja, saj so izobraževanja zasnovana tako, da lahko vsakdo najde ustrezen tečaj zase.

Tečaje vodijo izkušeni predavatelji, ki dobro obvladajo obravnavano področje tako v teoriji kot v praksi, zato vam ga bodo sistematično in postopoma predstavili, vas seznanili z vso potrebno opremo ter poskrbeli za ustrezno strokovno razlago. Na vseh izobraževanjih je dovolj časa tudi za to, da lahko predavatelje vprašate vse, kar vas zanima, prav tako pa so pravi naslov, kar se tiče vprašanj glede same opreme in njenih funkcij, saj jo zelo dobro poznajo.

Prijavite se na izobraževanje!

V kolikor imate namen v prihodnosti avtomatizirati procese v vašem podjetju ali proizvodnji ali pa se z industrijsko avtomatizacijo že ukvarjate, pa bi radi to področje še nadgradili, je čas, da se prijavite na izobraževanja, ki jih ponuja Siemens Ljubljana oziroma podjetje VRD Dankon. Na njihovi spletni strani si lahko preberete vse, kar vas zanima o izobraževanjih oziroma pridobite vse potrebne informacije o tem, kje in kdaj potekajo, kakšni tečaji so na voljo, kakšna je njihova cena in tako dalje. Če vas to področje zanima, je to zagotovo pravi naslov za vas!