Koencim Q10

Ste psihično obremenjeni in v vsakdanji rutini iščete tisti trenutek, ko si boste oddahnili in si rekli, da sedaj je dovolj in je čas za vas, pa vendar se to le redko zgodi? Ste starejši od 30 let in ste aktiven športnik? Ali uporabljate koencim Q10?

Veliko je prehranskih dopolnil, katera obljubljajo veliko, verjetno je večina teh tudi dobrodejnih in telesu potrebnih, pa vendar je tudi res, da vse ni za vsakega. Seveda ne želimo dnevno zaužiti več prehranskih dopolnil, ampak zgolj tiste, ki so odlični za naše težave. Katerega vitamina vam primanjkuje? Kakšno je vaše počutje? Menite, da potrebujete kakšen dodatek, pa niste prepričani točno kaj? Nič hudega, v poplavi vseh, je včasih res težko določiti tisto, kar morebiti je pisano nam na kožo. Zato pa so nam na voljo prodajalci in ponudniki prehranskih dopolnil, ki so na tem področju strokovnjaki in nam lahko tudi najustreznejše svetujejo. Torej, če se osredotočimo zgolj na svoje potrebe, kje se kažejo naše težave, kje je nevarnost, da bi se te pokazale, zato, da si pravočasno zagotovimo alternativo, da do teh sploh ne bi prišlo?

Koencim Q10 je prehransko dopolnilo, uporabno takrat, ko čutimo primanjkljaj koencima. Ker vsi nismo ljubitelji hrane, ki vsebuje koencim, se zna zgoditi, da nam ga bo primanjkovalo in bo to slabo vplivalo na naše zdravje in počutje. Zato ga lahko nadomestimo s prehranskim dopolnilom, ki je bogato prav s tem. Najbolj pa se priporoča prav športnikom, starejšim osebam in tistim, ki čutijo psihično obremenitev. Skoraj vsi mi, kajne?

Vsakega od nas pestijo različne zdravstvene težave, zato je smiselno te prevetivno zatirati ali pa jih pravočasno zdraviti. In najboljše je prav to, da so nam sedaj na voljo različna prehranska dopolnila, ki so bogata s snovmi, ki manjkajo v našem telesu. Za dobro počutje, zdravje našega telesa in hkrati tudi zdravje uma.