Natron papir je široko uporaben

Bi potrebovali natron papir? Gre za zelo uporaben material, ki se uporablja v različne namene. Vanj se lahko zavije številne izdelke ter tako poskrbi za njihovo zaščito. Iz njega so lahko narejene tudi vreče ali druge vrste embalaže različnih dimenzij in oblik. Vanje so največkrat pakirani različni zrnasti in praškasti proizvodi, uporabljajo pa se v številnih panogah.

protizdrsni papir

http://www.intercommerce.si/sl/katalog/papir-podloge

Kakšne prednosti ima natron papir?

Če iščete ustrezen material za pakiranje ali ovijanje manjših izdelkov, potem so različne vrste ovojnega papirja lahko dobra izbira v ta namen. Eno od možnosti predstavlja tudi natron papir, ki ima v primerjavi z drugimi materiali za embaliranje kar nekaj prednosti, kot so na primer:

  • zaradi rebraste strukture zelo dobro prenaša obremenitve,
  • gre za odporen material, ki se ne pretrga zlahka,
  • omogoča visoko stopnjo fleksibilnosti,
  • izbirate lahko med različnimi gramaturami,
  • je lepega naravnega videza,
  • iz njega se lahko izdela različna embalaža, vreče itd.,
  • možno ga je tudi potiskati.

Odličen ovojni papir ali embalaža za čaje, moke itd.

Uporablja se lahko torej kot ovojni papir, ki je dobavljen v roli oziroma v formatih različnih dimenzij, ali pa so iz njega izdelane druge vrste embalaže. Največkrat gre za vrečke, v katere se pakirajo čaji, moka, koruza … Po želji ima lahko embalaža, ki je narejena iz njega, v notranjosti tudi plast polietilenske folije, ki poskrbi še za boljšo zaščito izdelka v notranjosti. Plast folije namreč izdelke zaščiti tudi pred vlago oziroma vodo, kar je še dodatna prednost.

Embalaža iz omenjenega ovijalnega papirja je lahko narejena tudi tako, da ima na sredini odprtino oziroma okence, skoz katerega se vidi, kaj je v njej. Prav tako pa so možne različne druge izvedbe oziroma vrste zapiranja vrečice – z ventilom, vrvico in tako dalje.

O tem, kakšne možnosti so vam na voljo, se je najbolje pozanimati pri podjetju Intercommerce, kjer vam bodo z veseljem pomagali z nasveti. Kontaktirajte jih in predstavili vam bodo ponudbo različnih variant, ki so vam na voljo – tako glede dimenzij in oblik embalaže kot različnih dodatnih možnosti.