Parketi Ljubljana

Kakšne so cene parketov v Ljubljani?

Če v iskalnik vpišete ključne besede parketi Ljubljana, boste našli veliko različnih ponudb. Vendar je o ceni parketa kljub temu težko reči kaj določnega, saj se ta razlikuje tako od vrste parketa (klasični masivni, gotovi, mozaični …) kot od vrste lesa (hrast, ) in drugih lastnosti. Cene se lahko gibajo od 30 EUR do 100+ EUR na kvadratni meter. Zato je v primeru, da si želite izvedeti, koliko bi vas stal parket za točno določen prostor, najbolje poslati povpraševanje. Še bolje pa je, če obiščete razstavni salon in si izbiro ogledate v živo. Parketi Onis Ljubljana vam poleg spletne strani z veliko izbiro parketov ponujajo tudi pomoč in svetovanje pri izbiri. Poleg tega imajo v Ljubljani tudi razstavni salon, kjer jih lahko vedno obiščete.

Ko se odločate za parket, je zelo pomembno, da si ga ogledate tudi v živo. Barva na računalniškem ekranu namreč lahko za kak odtenek odstopa od tiste v živo, poleg tega pa se pogosto zgodi, da nam je v živo všeč čisto drug parket kot na fotografijah. Priporočamo vam, da si najprej podrobno ogledate spletno stran s ponudbo, nato pa obiščete še razstavni salon, kjer vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Pred obiskom razstavnega salona čim bolj razmislite o tem, kakšen je prostor, v katerega bi radi položili parket, saj je od tega odvisno, kateri parket bi bil primeren zanj. Onis Parketi Ljubljana ponujajo široko izbiro različnih vrst parketa iz raznolikega domačega ali tujega eksotičnega lesa. Obstojnost in druge lastnosti parketa so odvisne od vrste lesa in njegovih značilnosti, zato je zelo pomembno, kateri les izberete. Les ima namreč lahko različno gostoto, trdoto, vlažnost, stabilnost in trajnost. Seveda pa izbira lesa vpliva tudi na končni videz vaše talne obloge.