Siemens Simatic S7 je odlična rešitev

Krmilnik za industrijsko avtomatizacijo Siemens Simatic S7 je vsestransko uporaben, izredno funkcionalen in praktičen za uporabo, zaradi česar je tudi zelo priljubljen med uporabniki. Prav iz tega razloga se tudi zelo pogosto uporablja v procesih industrijske avtomatizacije. Siemens velja za vodilnega proizvajalca na tem področju, njegove komponent in opremo za avtomatizacijo procesov v proizvodnji in industriji pa lahko kupite tudi v Sloveniji – na spletnem naslovu www.dankon.si, kjer dobite tudi vse potrebne informacije o izdelkih ter o tem, kako jih integrirati v vašo proizvodnjo.

Siemens SIMATIC S7-1200

Celostna rešitev za industrijsko avtomatizacijo

Siemens ima v svoji ponudbi široko izbiro različne opreme za avtomatizacijo v industriji. Poleg krmilnika Siemens Simatic S7, ki je na voljo v več različicah, ponujajo tudi drugo opremo v ta namen. Sam krmilnik je osnoven kos opreme, ki omogoča upravljanje s procesi avtomatizacije oziroma njihovo krmiljenje s pomočjo programiranja. Zasnovan je tako, da vam olajša delo in ponuja enostavne in izredno uporabne rešitve za industrijsko avtomatizacijo.

Integriran vmesnik za programiranje

Za nadzor in upravljanje z avtomatizacijo industrijskih procesov se uporabljajo različni krmilniki in druga oprema, s katerimi upravljamo s pomočjo programske kode.  Za lažje programiranje procesov avtomatizacije je v napravo za krmiljenje Siemens Simatic S7 že integriran tudi poseben vmesnik PROFINET, ki omogoča bolj enostavno uporabo in programiranje procesov. Na voljo pa so tudi posebni tečaji, na katerih se lahko tečajniki naučijo, kako se upravlja s krmilniki in kako se jih programira.

Izredna prilagodljivost in možnost razširitve

Krmilnik Siemens Simatic S7 je možno povezati tudi z drugimi podobnimi krmilniki in drugo Siemensovo opremo iz iste družine. Vsa oprema je kompatibilna med seboj, poleg tega pa omogoča tudi različne razširitve. To pomeni, da lahko opremo kadarkoli nadgradite ter jo tako prilagodite specifikam vaše industrije ali proizvodnje.