Siemens Slovenija – PLC tečaji

Siemens Slovenija vam ponuja široko izbiro različnih tečajev za PLC programiranje oziroma uporabo vrhunskih krmilnikov znamke Siemens. Ti krmilniki veljajo za najboljše na trgu in so izredno kakovostni. Glavna njihova prednost pa je, da je njihova uporaba zelo enostavna. Ko namreč enkrat poznaš osnove, krmiljenje različnih proizvodnih in drugih avtomatizacijskih procesov sploh ni več nekaj težkega.

Siemensova oprema za avtomatizacijo

PLC krmilniki so le del opreme za avtomatizacijo v industriji in povsod drugje. Na tem področju ta odličen nemški proizvajalec nudi res veliko izbiro. Poleg tega pa v svoj prodajni program nenehno dodajajo nove produkte, saj ves čas vlagajo v razvoj ter se trudijo ugoditi vsem potrebam svojih strank. Prilagajajo se njihovim željam ter jim ponujajo inovativne sisteme za avtomatizacijo, ki omogočajo enostavno upravljanje in so narejeni tako, da z njimi lahko učinkovito optimizirate celoten proces ter ga čim bolj avtomatizirate.

Tečaji za PLC krmiljenje

Siemens Slovenija v svojem učnem centru in v partnerstvu s podjetjem VRD Dankon omogoča vsem, ki jih zanima to področje, kakovostne tečaje in izobraževanja s področja uporabe njihove opreme in krmiljenja. Tečaji so namenjeni tako popolnim začetnikom kot že bolj izkušenim mojstrom oziroma vsem, ki bi se radi bolj podrobno seznanili s tem področjem. Na voljo je namreč več različnih modulov oziroma programov, med katerimi lahko izbirate glede na svoje predznanje oziroma glede na to, kaj se želite naučiti.

Tečaji PLC programiranja oziroma krmiljenja potekajo pod mentorstvom zelo izkušenih strokovnjakov, ki so pravi naslov za vsa vaša vprašanja. Temeljijo na praktičnih izkušnjah, ki jih boste zlahka prenesli v svoje delo oziroma v sam proizvodni proces. Poleg tega pa boste na tečaju tudi spoznali različno opremo za avtomatizacijo ter se naučili njene uporabe. Takšno izobraževanje je tako primerno tudi za vse nove zaposlene na tem področju oziroma za vse, ki jih PLC krmiljenje zanima kot naslednja karierna priložnost. Avtomatizacija v industriji je namreč področje, ki se venomer bolj razvija, zato bo za zaposlovanje na tem področju vedno več priložnosti tako pri nas kot v tujini.