Slovenska naravna kozmetika Essentiq

Slovenska naravna kozmetika Essentiq je prejemnica kar nekaj certifikatov, ki pričajo o njeni kakovosti in naravnih surovinah, iz katerih je izdelana. Prav tako je bila tudi večkrat nagrajena. A to v resnici ni toliko pomembno, kot je pomembno to, da je všeč uporabnikom, ki so z njo več kot zadovoljni.

Slovenska naravna kozmetika Essentiq se je najprej uveljavila v tujini, kar je velik dosežek za slovensko blagovno znamko. V tujini zaradi močne konkurence na trgu naravnih kozmetičnih izdelkov uspe res le najboljšim. Seveda pa je naravna kozmetika Essentiq na voljo tudi v Sloveniji, kjer lahko kupite prav vse, kar ponujajo: izdelke za nego obraza in telesa ter nego las, šampone in gele za otroke ter odlične dišave za dom.

Ekipa, ki stoji za slovensko naravno kozmetiko Essentiq, se vsakega projekta loti z velikim entuziazmom in željo po tem, da bi izdelala nekaj kvalitetnega in učinkovitega. Zato preizkušajo različne sestavine in njihove kombinacije, predvsem pa iz kozmetičnih izdelkov skušajo odstraniti vse, kar bi lahko dražilo kožo in kar ni naravno. Zato so njihovi izdelki res nekaj posebnega, saj so izdelani z mislijo na to, da bi bili čim bolj prijazni do ljudi in narave.

Med izdelki za nego obraza boste verjetno najbolj navdušeni nad odličnim čistilnim gelom, ki je res neverjeten. Izdelan je iz popolnoma naravnih sestavin, a izredno učinkovit, zato se ga splača poizkusiti. Prav tako pa so med najbolj priljubljenimi izdelki tudi nežni otroški šamponi, ki jih otroci naravnost obožujejo, saj jih med umivanjem z njimi prav nič ne pečejo oči. Izdelani so namreč prav z mislijo na naše najmlajše, ki večinoma obožujejo kopanje vse dotlej, dokler ni treba umiti lasišča. Če boste za nego las uporabili šampone Essentiq, bo tudi ta del umivanja postal zanje zelo prijeten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *