Stenski grelnik za kopalnico, ki porabi malo elektrike

Kupaonske električne zidne grijalice Vigo EHRKoliko pa vi plačujete za ogrevanje? Ne glede na to, koliko plačujete, si verjetno tudi vi za ogrevanje želite plačevati čim manj oziroma si želite znižati ta znesek. Velik porabnik energije je običajno radiator v kopalnici, saj ga pogosto uporabljamo, pri čemer pa je ta običajno nastavljen tudi na višjo temperaturo kot v drugih prostorih. Nekateri si zato tja namestijo še stenski grelnik za kopalnico, ki deluje s pomočjo elektrike, a tudi ta je lahko velik porabnik, če ga ne izberete premišljeno. Obstajajo namreč tudi varčni modeli, ki porabijo zelo malo električne energije.

Zmanjšajte porabo energije!

Poraba energije za ogrevanje je odvisna predvsem od tega, za kakšen način ogrevanja se odločite. S pomočjo premišljeno izbrane rešitve za ogrevanje lahko hitro zmanjšajte porabo energije. Varčni stenski grelnik za kopalnico vam omogoča prav to. Z njim lahko hitro in učinkovito ogrejete vašo kopalnico ter poskrbite za to, da zaradi tega vaša poraba energije ne bo prav veliko večja, saj lahko tudi z manj energije prostor ogrejete enako učinkovito. Pomembno je le, da izberete res čim bolj varčen model, saj bo razlika na položnicah tako zares očitna.

Kakšen grelnik izbrati?

Če želite izbrati varčen stenski grelnik za kopalnico, potem bodite pri nakupu pozorni na to, na kakšen način deluje. Z vidika varnosti je nujno, da dobro prenaša vlago, z vidika stroškovne učinkovitosti in ekonomičnosti pa, da ima zaščito proti pregrevanju. S tem se prepreči, da bi se segrel več kot je treba. Pri tem je zelo pomemben tudi termostat, saj slednji uravnava temperaturo v prostoru. Zaradi tega mora biti termostat čim bolj kakovosten in čim bolj natančen.

To pomeni, da je treba pri izbiri zelo skrbno preveriti, kakšen termostat ima izbrani model. A ker je ponudba na trgu zelo velika, ni vedno enostavno izbrati ustreznega modela zase. Pri tem vam lahko pomaga informacija, da blagovna znamka Vigo velja za zelo zanesljivo in zaupanja vredno ter da so njihovi termostati tehnološko zelo napredni. Zaradi njih so radiatorji Vigo zelo varčni ter za ogrevanje porabijo do 35 % manj električne energije. Zato so prava izbira tudi za vas!