Super LED lučka za nohte

www.mollonpro.si

Bi si radi res dobro utrdili vaš gelish ali kakšen drug lak na nohtih kar doma brez obiska kozmetičnega salona? Potem je učinkovita LED lučka za nohte točno tisto, kar potrebujete. Ko jo boste enkrat preizkusili, boste zagotovo najprej pomislili na to, zakaj si je niste omislili že prej. Je namreč nadvse priročna, praktična in zelo uporabna, predvsem pa lak na nohtih res hitro in učinkovito posuši in utrdi. V primeru, da so do sedaj za vaše nohte skrbeli v kozmetičnem salonu ali pri manikerki, boste lahko od sedaj naprej zanje enako kakovostno poskrbeli tudi sami doma.

Za lepše urejene nohte

LED lučka za nohte poskrbi, da so vaši nohti popolno urejeni in da manikira zdrži veliko dlje časa. Omogočajo vam namreč uporabo posebnih lakov, ki potrebujejo utrjevanje oziroma sušenje s pomočjo lučke. Prav zaradi tega ogromno žensk to delo prepušča kozmetičarkam in manikerkam, saj doma nimajo vse potrebne opreme za to, da bi si same naredile dolgo obstojno manikiro. Vendar pa je na srečo danes takšna oprema cenovno že zelo dostopna in si jo lahko privoščite tudi vi ter tako poskrbite za svoje nohte kar sami doma.

Kako se uporablja LED lučka za nohte?

Če si želite bolj obstojne manikire, potem kupite kakovostno lučko za sušenje laka za nohte. Z njo je delo zelo enostavno, saj je zasnovana tako, da vam kar se da olajša uporabo. Kakovostni modeli se samodejno priklopijo in izklopijo ter delujejo zelo hitro, tako da bost za utrjevanje vašega laka na nohtih poskrbeli v nekaj sekundah.

Vsak model ima sicer več programov, pred nakupom pa poleg tega, koliko časa traja posamezen program sušenja, preverite še, za katere lake za nohte se ga lahko uporablja. Zelo pomemben podatek pa je tudi moč žarnice in to, za kakšne žarnice sploh gre. LED žarnice so v tem smislu zelo dobra izbira, saj imajo izredno dolgo življenjsko dobo in so praktično trajne, zato vam jih ne bo treba menjati.