Zdravju prijazne dišave za dom

Dišave za dom – Essentiq.si

Iščete neškodljive dišave za dom? Potem izberite takšne z naravnimi sestavinami! Takšne dišave namreč ne vsebujejo nobenih škodljivih sestavin. V primeru, da ste morda kje naleteli na opozorilo, da lahko dolgotrajna uporaba nekaterih osvežilcev zraka tudi škoduje, to nikakor ne velja za naravne osvežilce in dišave, saj so te narejene iz zdravju prijaznih sestavin.

Vonjave imajo izjemno pomemben vpliv na naše počutje

Zakaj uporabljati dišave za dom? Najočitnejši odgovor je seveda ta, da lahko z njihovo pomočjo prekrijemo oziroma nevtraliziramo različne moteče vonjave v stanovanju. Vendar pa lahko uporaba različnih dišav deluje tudi kot oblika aromaterapije. Že dolgo je namreč znano, da lahko prav vonjave močno vplivajo na razpoloženje, kar potrjujejo tudi mnoge znanstvene študije.

Premišljena izbira dišav vam torej pomaga pri doseganju želenega razpoloženja – na primer pri tem, da se lažje umirite po napornem dnevu. V ta namen lahko izbirate med različnimi čudovitimi naravnimi vonji, ki vas bodo gotovo navdušili. Poleg tega pa prijetni vonji vplivajo tudi na to, da se boste v vašem domu lepše počutili, saj pozitivno vplivajo na vaše počutje.

Naravne dišave za dom s čudovitimi vonji

Naravne dišave so vsekakor odlična izbira, ki je prijazna tudi do vašega zdravja! Klasični osvežilci zraka, ki jih je mogoče najti na policah mnogih trgovin, namreč niso najboljši za vaše zdravje. Velikokrat namreč vsebujejo ogromno potencialno ali celo dokazano škodljivih kemikalij. Še posebej problematični so ftalati, ki med drugim povečujejo tveganje za neplodnost. Tako lahko zrak v vašem stanovanju postane nevarnejši za vdihovanje od tistega, ki se širi po ulicah, polnih vozil.

Vendar pa se lahko po drugi strani odločite tudi za naravne dišave, kot so tiste, ki so združene pod znamko Essentiq. V tem primeru vam ne bo treba skrbeti glede morebitnih toksičnih sestavin, saj je najpomembnejše načelo pri izdelavi prav skrb za zdravje uporabnikov. Hkrati pa gre za dišave, ki so prijazne do okolja, kar velja tudi za njihovo embalažo, za katero se uporabljajo steklo, les in reciklirani aluminij.