Čiščenje jeter na naraven način

čiščenje jeter na naraven načinVas zanima čiščenje jeter? Bi jih radi očistili na naraven način? Berete o tem, kakšne metode obstajajo v ta namen, a ne veste točno, kako se tega lotiti? Ste slišali, da je tak postopek priporočljiv in lahko pomaga pri razstrupljanju telesa, a se vam zdi prezapleten? Potem boste veseli novice, da si lahko pomagate tudi na enostaven način: s pomočjo posebnega prehranskega dodatka, ki je zasnovan ravno v ta namen.

Kako si pomagati očistiti jetra?

Za čiščenje jeter obstaja več razlogov, pa tudi več metod. Katero med njimi boste izbrali, je odvisno od vas in od tega, zakaj se boste postopka sploh lotili. Običajno gre za del razstrupljanja, ki se ga je pametno lotiti vsake toliko časa. Nekateri se ga zato lotijo vsako leto, priporočljivo pa je, da se ga lotimo vsaj vsakih nekaj let, saj bomo tako telesu pomagali, da se znebi strupov, težkih kovin in različnih drugih škodljivih snovi, ki so se v tem času nalagale vanj … Pri naravnem razstrupljanju in za naravno čiščenje jeter pa se lahko uporablja tudi naraven vulkanski prah zeolit, o katerem je dobro vedeti več, saj gre za zelo zanimiv prehranski dodatek, ki telesu lahko pomaga pri izločanju težkih kovin in drugih škodljivih snovi na popolnoma naraven in enostaven način.

Zeolit za naravno razstrupljanje

čiščenje zamaščenih jeterZeolit je super sredstvo za čiščenje jeter. Gre za naravni vulkanski prah, ki ima to lastnost, da deluje kot nekakšna spužva – nase namreč zelo uspešno veže različne snovi, ki so se nabrale v telesu, kar je idealno za naravno razstrupljanje. Zeolit ima tako različne učinke, kot so:

  • nase zelo dobro veže težke kovine,
  • aktivno pomaga izločati strupe iz telesa,
  • pomaga telesu, da vse odvečne snovi lažje izloči,
  • skupaj z njim se iz telesa izločijo tudi škodljive snovi,
  • odlično pomaga pri razstrupljanju in čiščenju telesa.

Kateri koli način razstrupljanja izberete, vam pri njem lahko pomaga tudi prašek zeolit. Z njim bo razstrupljanje telesa lažje in bolj učinkovito. Omenjeni izdelek se sicer v času procesa razstrupljanja jemlje do trikrat dnevno, lahko pa ga začnete jemati že pred njim enkrat dnevno ter nato vnos v času razstrupljanja še nekoliko povečate. Tako bo celoten postopek še bolj učinkovit, vsi strupi in škodljive snovi pa bodo šli lažje iz telesa in se iz njega dokončno uspešno izločili.