Geli za prhanje iz naravnih sestavin

Nega las EssentiqPredstavljate si kombinacijo vonjev zelenega čaja in limete – to je čudovit vonj, kakršnega ima eden od gelov za tuširanje, ki ga lahko kupite na spletni strani www.essentiq.si. Njihovi geli za prhanje imajo res opojne vonje, kot so ognjič in grenivka, acerola in melona ter agava in lotus. Še bolje pa je, da so narejeni iz naravnih sestavin, ki zelo pozitivno vplivajo na vašo kožo.

Kozmetika brez sulfatov in parabenov

Geli za prhanje Essentiq so narejeni popolnoma brez sulfatov in parabenov. Sulfati so načeloma gelom in šamponom dodani le zato, da se ti bolj penijo, sicer pa nimajo kakšnega drugega pozitivnega učinka, zato bi lahko rekli, da so nepotrebni. Kozmetični izdelki pa ne vsebujejo tudi formaldehidov in mineralnih olj. Mineralna olja so na primer tista, ki zelo škodljivo vplivajo na problematično kožo, torej na kožo, ki je nagnjena aknam, saj takšna olja lahko mašijo pore.

Prav tako pa kozmetika Essentiq ne vsebuje tudi nobenih sintetičnih barvil ali dišav, ki bi lahko dražile kožo, zato je primerna tudi za tiste z zelo občutljivo kožo. Še posebej pa to velja za to, ker je v njej kar 99 odstotkov naravnih sestavin. V primeru, da je vaša koža po tuširanju pordela  ali vas kdaj tudi srbi, je to najboljša rešitev za vas. Enako velja v primeru, da imate težave s suho kožo, ki ji zaradi tega konvencionalni geli ne ustrezajo.

Kakovostna kozmetika iz veganskih sestavin

Poleg vsega naštetega pa so geli za prhanje Essentiq primerni tudi za vegane. To je tudi dokaz, da so narejeni večinoma res le iz kakovostnih rastlinskih izvlečkov. Kateri to so, je odvisno od tipa gela za tuširanje, ki ga izberete, vsekakor pa so vse sestavine odlične in naravne. Da je res tako, lahko preverite tudi na omenjeni spletni strani, saj boste poleg vsakega kozmetičnega izdelka našli napisane tudi aktivne sestavine, ki jih vsebuje. Tako boste najbolje lahko preverili, kaj vsebuje določen izdelek in ali bi bil primeren tudi za vas.