Pooblaščeni servis Kia – strokovnjaki za avtomobile

Kje najti najbolj usposobljene serviserje za avto? Kam se odpraviti, če potrebujete res dobrega mehanika za svoj avtomobil? Oziroma h kateremu ponudniku iti, če iščete zanesljivega ponudnika, ki bi redno skrbel za servisiranje in vzdrževanje vašega vozila, da bi imeli z njim čim manj težav? Pooblaščeni servis Kia je mesto, ki ga iščete – tam so vam namreč na voljo najboljši strokovnjaki za avtomobile te znamke, ki imajo specializirano znanje in dobro obvladajo svoje delo, zato jim lahko prepustite vzdrževanje vozila in jim pri skrbi za svoj avto tudi popolnoma zaupate.

Je vaš avto še v garanciji?

Za nove avtomobile je uradni oziroma pooblaščeni servis Kia gotovo edina prava izbira. Ko je avto še v garanciji, to namreč lahko uveljavljate ravno preko pooblaščenega ponudnika, ki je tudi pravi naslov za njegovo redno vzdrževanje. Zaradi tega v primeru nakupa novega vozila te znamke sploh ne razmišljajte o kakšnem drugem mehaniku, ki bi lahko skrbel za vaš avto, saj vam v tem primeru garancija ne bo veljala. Vsekakor pa že pred nakupom vozila oziroma takoj po tem natančno preverite, kaj vse vključuje garancija in kateri pregledi vozila bodo za vas nekaj let brezplačni.

Potrebujete servisiranje in vzdrževanje vozila?

Če iščete čim boljšega mehanika,kia servis (1) ki bi skrbel za redno servisiranje in vzdrževanje vašega vozila, je pooblaščeni servis Kia ravno tako točno tisti ponudnik, ki ga iščete. Za avtomobile namreč skrbijo zelo skrbno in vestno, kar je predpogoj za njihovo nemoteno in brezhibno delovanje ter za to, da bo imel vaš avto čim daljšo življenjsko dobo brez večjih okvar ali težav. Redno vzdrževanje vozila je gotovo bistveno pri tem, še posebej bistveno pa je, da zanj poskrbi izkušen mehanik, ki je dobro usposobljen za takšno delo ter ima tudi veliko strokovnega znanja. Le tako namreč lahko dobro poskrbi.

Morate morda menjati olje?

Pooblaščeni servis Kia nudi zelo ugodne cene za razne manjše storitve, kot je na primer menjava motornega olja. Gre za storitev, za katero je treba vsake toliko časa poskrbeti prav pri vsakem vozilu, pri čemer se na to nikakor ne sme pozabiti, saj se lahko v nasprotnem primeru pojavijo težave. Ob menjavi olja vam seveda zamenjajo tudi filter, s čimer poskrbijo za dobro delovanje motorja vašega vozila in za to, da ne pride do okvar. Če potrebujete menjavo motornega olja, zato čim prej rezervirajte izbrani termin in se naročite. Na vrsti boste v najkrajšem možnem času, prav tako pa tudi menjava olja ne vzame več časa kot le nekaj minut.

Ali je vaš avto doletela okvara?

Seveda pa se na pooblaščeni servis Kia velja obrniti tudi v primeru, če je vaš avtomobil doletela kakršna koli okvara. Čeprav so sodobni avtomobili zasnovani tako, da se veliko manj kvarijo, kot so se nekoč, in čeprav Kia velja za eno najbolj zanesljivih znamk vozil, pa se kljub temu kdaj pa kdaj zgodi, da avto potrebuje popravilo. Pri starejših modelih vozil, ki imajo za sabo že kar nekaj prevoženih kilometrov, pa je to še toliko bolj pogosto, zato je to, da veste, h kateremu mehaniku peljati svoj avto v takih primerih, gotovo pomembno. Mehanikov je namreč veliko, a ni lahko najti zaupanja vrednega mehanika, ki avto popravi kakovostno in hitro, obenem pa za svoje delo še ne zaračuna preveč.