Popoldansko varstvo

porisan otrokKaj naredijo starši, ki nimajo babic in dedkov ali drugih sorodnikov v bližini svojega doma, da bi jim občasno za nekaj uric popazili njihovega otroka? V takšnih primerih marsikdo ne ve, kje naj išče varstvo, saj so vrtci odprti le dopoldne oziroma do določene ure, medtem ko občasne varuške ali druge vrste varstva ni vedno lahko najti, sploh če hočete za svojega otroka najboljše pogoje, kvalitetno opremljen prostor in osebo, ki ga bo hkrati vzgajala in se hkrati z njim tudi igrala in skrbela zanj. Če iščete popoldansko varstvo v Ljubljani, se obrnite na Moj Moj vrtec na Rudniku.

V vrtcu bodo popoldne poskrbeli za vašega otroka enako kot skrbijo za otroke v dopoldanskem rednem varstvu, vaš otrok se bo igral z istimi igračami in v istih prostorih, ki so skrbno opremljeni po strogih standardih, ki veljajo za vrtce, poleg tega pa bo zanj skrbelo strokovno osebje, ki točno ve, kaj vse otrok potrebuje za zdrav razvoj in dobro počutje. Otrokom je v vrtcu Moj Moj zelo všeč tudi pisana oprema, nad katero so prav vsi po vrsti zelo navdušeni, še raje pa se skupaj z vzgojiteljico in drugimi otroki odpravijo na veliko dvorišče, ki je namenjeno prostemu tekanju in igri, zato je opremljeno tudi z vrsto različnih igral.

Moj Moj vrtec se nahaja v bližini izvoza iz obvoznice, zato vam dostava otroka vanj ne bo vzela veliko časa, poleg tega pa boste mirni, saj boste vedeli, da je zanj dobro poskrbljeno. Otrok bo užival v družbi vrstnikov, se igral, malical in se česa novega naučil, tako da na koncu skorajda ne bo želel oditi domov. Varstvo brez težav rezervirate kar preko telefona ter se ob enem dogovorite tudi o vsem ostalem, kar vas zanima. Popoldansko varstvo med tednom poteka vsak dan od 16. do 20. ure, med vikendi pa je možno dopoldansko varstvo med 10. in 14. uro.

Če vam tak urnik ne ustreza oziroma bi varstvo za vašega otroka potrebovali izven omenjenih ur, se lahko z vrtcem dogovorite tudi o tem. Poleg tega pa lahko vaš otrok v vrtcu praznuje tudi rojstni dan oziroma tam organizirate rojstnodnevno zabavo, ki jo bodo animirale odlične vzgojiteljice in poskrbele za to, da bo vse potekalo gladko in da se bodo otroci imeli čim lepše.