Praktična kartonska embalaža

Kartonska embalaža je uporabna skorajda povsod. Različne kartonske škatle so zelo praktične, lahke za prenašanje in trpežne, poleg tega pa se jih da tudi reciklirati. To je še ena dodatna prednost pred drugimi vrstami embalaže. Običajno se sicer za izdelavo škatel uporablja več slojev valovitega kartona, na katerega se da tudi tiskati oziroma mu brez težav izsekati različne odprtine. Na tak način lahko dobite personalizirano kartonsko embalažo, ki je prilagojena obliki izdelkov, ki jih želite pakirati vanjo oziroma vašim potrebam.

Poleg tega je kartonska embalaža zložljiva in zložena ne zavzame veliko prostora v skladišču ali kje drugje, kar za marsikatero drugo embalažo ne velja. Tako je priročna za uporabo tudi v manjših skladiščih, v pisarnah, arhivih in povsod drugje. Sestavljanje oziroma zlaganje je enostavno in hitro, prav tako pa se škatle iz kartona lahko enostavno odprejo, ko so enkrat zaprte oziroma zalepljene z lepilnim trakom. Kartonska embalaža je sicer na voljo v skorajda vseh dimenzijah, ki si jih zamislite, kar pomeni, da lahko vanjo zapakirate praktično karkoli si zamislite. Če je embalaža večja kot sam izdelek, je treba uporabiti še različna polnila, ki zapolnijo prazen prostor okrog njega, da se ta med transportom ne premika.

Takšna embalaža iz kartona prenese tudi dokaj visoko težo, kar je še dodaten plus. Zelo dobro se obnese pri transportu kot tudi za skladiščenje različnih izdelkov. Prav zato je v uporabi marsikje oziroma pri uporabi skorajda ni omejitev. Danes je tako večina izdelkov, ki jih kupimo ali prejmemo po pošti oziroma v obliki paketa, zapakirana prav v embalažo iz kartona različnih oblik. Pri tem ne gre le za klasične kartonske škatle, ampak tudi za druge oblike embalaže. Kartonska embalaža je torej odlična možnost za pakiranje in skorajda univerzalno uporabna. Če torej iščete kakovostno embalažo za vaše izdelke, njihov transport, arhiviranje, skladiščenje ali pošiljanje po pošti, potem obiščite  spletno stran www.intercommerce.si !